Juniorträning 2018

Juniorträning 2018

 

GolfKul

Barn 5-8 år. Här börjar de minsta barnen sin golfkarriär. Vi leker golf vid 6 tillfällen med start 4 maj. Barnen får lära sig grunder och att ha roligt på golfbanan. Det finns klubbor att låna om man behöver.

Anmälan för GolfKul gör ni här! Obs. Begränsat antal platser!

Avgift 600:-

 

Breddträning

Barn upp till 16 år. Vi tränar en gång i veckan, för de flesta grupperna på lördagar, med start lördagen den 21 april fram till och med september med uppehåll under sommaren, vecka 25-33. Vi går igenom alla delar av spelet. Vi har uppstartsläger både på våren och efter sommaren. Vi avslutar även vår och höst med aktiviteter.

Avgift 1900:-

 

Small

Juniorer upp till 21 år. För de barn och ungdomar som vill lite mer med sin golf så tränar vi en gång i veckan större delen av året. Vi tar tag i hela spelet med start den 23 januari fram till och med vecka 43. Det kommer även vara flera andra aktiviteter som våruppstart tillsammans med breddjuniorerna för de som är under 16. Som ett komplement till juniorträningen kommer Juniorkommittén att skapa aktiviteter som Chalmers junior tour, närspelsmärket, med mera.

Avgift 2900:- för barn födda -04 och senareoch 2500:- för de som är äldre. *

 

Medium

Juniorer upp till 21 år. För de som vill ytterligare lite till. Träning en gång i veckan v4-15, träning två gånger i veckan v16-26, spel en gång i veckan v27-31, träning två gånger i veckan v32-39 och träning en gång i veckan v40-48.

Vi tränar två gånger i veckan under säsong för att få lite mer kontinuitet i träningen och mer utveckling. Det kommer även vara flera andra aktiviteter som våruppstart tillsammans med breddjuniorerna för de som är under 16. Som ett komplement till juniorträningen kommer Juniorkommittén att skapa aktiviteter som Chalmers Junior Tour, närspelsmärket, med mera.

Avgift 3700:- för barn födda -04 och senare och 3200:- för de som är äldre. *

 

Elit, nästelit och utvecklingsgrupp

Utöver detta kommer vi ha elitträning, nästelit och en utvecklingsgrupp. I dessa grupper är det tränarna som väljer ut vilka som får vara med. Det kommer att vara upp till spelaren att tacka ja då det är förenat med vissa motprestationer som till exempel hög träningsnärvaro, tävlingsdeltagande med mera.

 

Elitgruppen är det klubbens bästa spelare som ska vara med och utvecklas tillsammans mot både individuella mål och Lag-SM. 

Nästeliten är spelare som spelar kontinuerligt på olika tourer och representerar Chalmers GK. Detta är spelare som har talang och satsar på sin golf som kan leda till en plats i elitlaget framöver. Dessa spelare vill ofta ha 1-2 extra aktiviter i veckan utöver gruppträningen med tränarna. 

Utvecklingsgruppen är spelare som börjar testa på att spela på olika tourer och representerar Chalmers GK. De har talang och vilja att komma igång med tävlingsgolf och önskar ha 1-2 extra aktiviteter i månaden utöver gruppträningen med tränarna. 

  

Juniorkommittén kommer under året att göra flera roliga aktiviteter med till exempel Chalmers Junior Tour, juniorpokalen, närspelsmärket och närspelsboken. 

För att delta i träning krävs ett fullvärdigt medlemskap i Chalmers Golfklubb. Medlemsavgiften är EJ inkluderad i träningsavgifterna beskrivna ovan.

Vid sjukdom kan träningen komma att ställas in. 

 

Obs! 

* Anledningen till att äldre juniorer betalar mindre är att de betalare en betydligt högre medlemsavgift. 

 

Anmälan är bindande 24 timmar efter det att gruppindelningen är officiell och har meddelats till deltagarna.

 

 

Anmälan för Small och Medium går ut den 3 december.

 

Sista anmälan för Breddträningen är 1 april.

 

Anmälan gör ni här!