Chalmers Juniorer vann Göteborgs Golf Cup!

Efter en underbar vecka på olika golfklubbar runt om i Göteborg så stod Chalmers Juniorer som vinnare av Göteborgs Golf Cup 2017!

Fantastiskt roligt och grattis önskar klubben hela laget som bestod av Alexander Magnusson, Emil Eriksson, Erik Benjegård Sund, Filip Widepalm, Fredrik Annerström, Martin Björnåsen, Mattias Eineving, Nathalie Nutu, Sofia Molen och Viktor Benjegård Sund. Lagledare var Johan Widepalm och Ann Eriksson

Tack också till Göteborgs Golfförbund GGF och arrangörerna för Göteborgs Golf Cup. Vi siktar redan på att komma tillbaka nästa år!

Göteborgs Golf Cup bjuder på matchspel över hela veckan med både seriespel och cupspel och lockar klubbar från hela Sverige. Det är en tävling där alla kan spela tillsammans oavsett kön, ålder eller HCP, vilket är superkul! Av de 8 åren som cupen varit igång så har Chalmers vunnit hela 3 gånger. Detta gör Chalmers till den mest framgångsrika klubben i Göteborgs Golf Cup.