Förnya klubbstyrelsen!

Vi söker medlemmar i Chalmers Golfklubb som är intresserade att vara med och påverka hur klubben skall se ut och fungera i framtiden. Klubben har under de senaste åren sjösatt ett antal spännande projekt som träningsstudion, koncept Avancez, uppfräschning av klubbhuset, ny tee på hål 1 och mycket annat. Vi vill naturligtvis inte slå oss till ro med detta och känner att klubben ständigt behöver utvecklas och förbättras för att vara på topp och bli bättre och bättre för alla oss medlemmar.

Till nästkommande år behöver vi nya kandidater till styrelsen som väljs på Höstmötet i november. Vi är mycket måna om att fler kvinnor kan vara med och driva utvecklingen mot framtiden och vara med på resan mot fler kvinnliga golfare. Vår klubb har en framträdande roll som pilotklubb i golfens Vision 50/50. Vi tror mycket på att flera kvinnor i styrelsen kommer att göra oss till en bättre och roligare golfklubb för alla medlemmar.

Vill du veta mer om hur det är att vara med i styrelsen kan du ta kontakt med ordförande Jaan Kivilo eller någon av våra övriga styrelsemedlemmar. Du hittar alla namnen och kontaktuppgifter på hemsidan. Känner du att detta kan vara något för dig eller om du känner någon annan medlem som borde sitta i vår styrelse tveka inte att ta kontakt med någon i valberedningen.

Valberedningen

Ola Nilsson, 0705-74 34 75, olanil99@gmail.com