Matbizzniz till salu

Åren går, detta är min sjunde säsong som Golfkrögare här på Chalmers. Och kanske den sista!

Det har varit mycket utmaningar på vägen. Det har varit väldigt skoj att få följa klubbenss satsning på kursverksamhet för såväl ung som gammal. Satsningen på grönytorna kring hål 1, 10 & 18 har verkligen varit en fullträff och det får vi i restaurangen höra många glada kommentarer om. Jag promenerar ofta runt banan och den blir bara finare för varje år som går.

Restauranglokalen står förhoppningsvis på tur för en ansiktslyftning i den nära framtiden. Tills dess försöker jag med enkla medel skapa en trivsam miljö. Jag har bland annat i år investerat i en ny exponeringskyl.

 

Vårsäsongen har tyvärr präglats av myckett nederbörd och svala temperaturer och försommaren har kommit med ett så länge lite väl ostadigt väder för att en Golfkrögare skall vara nöjd. 

Nåväl, inget av detta är anledning till att jag nu bestämmer att försöka hitta en köpare till mitt bolag Matbizzniz AB. Jag har bestämt mig för att planera för min pension. Den "rätta" åldern dröjer ännu ett tag men detta till trots vill jag trappa ner. Istället vill jag trappa upp mina fritidsintressen, min familj, min MC, vår sommarstuga och inte minst vår lilla hund Nizze som skall bli en utställningshund!

Om ni är/känner någon som är intresserad av att ta över stafettpinnen på restaurangen, tveka inte att höra av er till mig!

Med en önskan om en härlig Golfsommar!

// MC-Kocken, Charlotte

Kommentarer