MoreGolf Mastercard

Vet du att du kan delbetala din årsavgift med ett MoreGolf Mastercard?

MoreGolf Mastercard är golfens eget medlemskort med betal- och kreditfunktion.

Med MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift till golfklubben på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Det finns olika alternativ för dig att delbetala din årsavgift:

Du har redan ett MoreGolf Mastercard – och betalar på klubben

Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats på golfklubben.

Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

Du har redan ett MoreGolf Mastercard – årsavgiften finns i Min Golf

Din årsavgift finns upplagd i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar. Där kan du betala med ditt MoreGolf Mastercard.

Du har redan ett MoreGolf Mastercard – och har fått en pappersfaktura

moregolf.golf.se/kortet/delbetalning kan du ansöka om delbetalning.

Bifoga ansökningsblanketten med pappersfakturan som du fått från golfklubben och skicka till:

Svenska Golfförbundet, c/o EnterCard Group AB, Svarspost 20504640, 110 00 Stockholm

Du har inget MoreGolf Mastercard – men vill ansöka om ett kort och delbetala din årsavgift

moregolf.golf.se/kortet/delbetalning kan du med samma blankett ansöka om ett MoreGolf Mastercard och delbetalning av årsavgiften.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

Mer information finns på golf.se/moregolf

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB.

Chalmers Golfklubb