Resultat lag-SM

Chalmers GK håller sig kvar i högsta serien

Finaldagen på Lag-SM bjöd som vanligt på tuffa utmaningar för spelarna. Barsebäck Masters Course är riktigt tuff när den är uppsatt för tävling! Dagen bjöd även på en tilltagande sydostvind.
Chalmersspelarna gjorde fyra riktigt stabila insatser utan att riktigt glänsa, och det räckte för att behålla den tiondeplats vi hade vilket innebär att vi kvalificerar oss för nästa års Lag-SM!

Vann gjorde Vasatorps Golfklubb.

Laget för dagen:

Adam Eineving 77 (+4)
Daniel Hansson 75 (+2)
Jacob Bengtsson 76 (+3)
Pontus Leijon 77 (+4)

Summerar man veckan har det varit just stabilt utan några riktiga toppar eller dalar (Pontus undantagen som hade fältets bästa singel på Donald Steel med 65 slag). Vi har varit ett gött gäng nere i Skåne och har haft riktigt trevligt tillsammans.

I laget:

Adam Eineving
Daniel Hansson
Jacob Bengtsson
Pontus Leijon
Kristoffer Idestål
Carl Taengh

Johan Florin (Kapten)
Martin Lysholm (Assisterande Kapten)

Personer som förtjänar ett extra tack är Carl Taengh som inte spelade något varv men ändå stöttade laget helhjärtat, Simon Westlund (Caddie och som stod för underhållningen med sina magiska rubiks kub färdigheter), Daniel Eineving (caddie och officiell fotograf för laget), David Palm (skadad) (caddie och som delade med sig av ovärderliga erfarenheter från alla tävlingar) och Lena Florin (som varvade 70 årskalas med caddiejobb).

Fullständig resultatlista