Resultat SM klubblag

Tungt på Barsebäck

Lag-SM Herrar - Barsebäck Golf & Country Club

Herrlaget har under veckan varit med och spelat om SM-titlen. Tyvärr har inte spelet kommit upp på tillräckligt hög nivå mot den hårda konkurensen. Laget slutade på en 18:e plats, och åker därmed ur den högsta divisionen.

Johan, Carl, Kristoffer & Daniel spelade samtliga ronder med stöttning från Martin, Daniel, Simon och Fredrik.

Nästa år kommer laget spela i Div 1 västra.

Resultat lag-SM herrar

Division 2 Damer - Lidköpings GK

Damlaget har under två dagar spelat SM i klubblag på Lidköpings GK. En kort bana, men som kräver rakt spel pga. trädridåerna utmed hålen.

Laget startade nervöst under torsdagen och låg inte så bra till efter foursomespelet, där Sofia/Nellie gick 83 och Anni/Jennifer 85.

Eftermiddagen bjöd dock på väldigt stabilt spel och många birdies under fyrbollarna. Vi klättrade i resultatlistan efter Lena/Nellies 70 slag och Sofia/Nathalie dunkade in en 67:a.

Fredagen startade också stabilt med bra foursomeresultat där Jennifer/Nathalie gick 81 och Anni/Lena gick 74.

Klättringen i resultatlistan fortsatte även under singlarna och vi låg på rätt sida strecket efter 9 hål. Dock mäktade vi inte med att hålla Falköping bakom oss utan vi slutade på en hederlig 3:e plats. Laget spelade oerhört jämnt på 75 (Anni), 76 (Lena), 77 (Sofia) och 77 (Nathalie).

Vann gjorde Mariestads GK (597), tvåa Falköpings GK (601) och trea Chalmers GK (603).

Damlaget spelar därmed även i division 2 under 2019, men vi kan summerar med att lagbygget går i rätt riktning.

Resultat damer div 2