Byte medlemskategori/uppsägning medlemskap inför 2018

Viktig information för dig som innehar spelrätt

Senast den 30 september ska besked ges om man önskar byta medlemsform eller säga upp sitt medlemskap inför 2018. Maila till serviceansvarig@chgk.se och ange namn, golf-id, samt byte till önskad kategori/uppsägning medlemskap.

Inga byten av medlemsformer beviljas efter 1 oktober.

Förtydligande om ansökan om passivt medlemskap: Passiv kan man endast vara om man har en skada eller sjukdom som omöjliggör att kunna spela golf.

Vid uppsägning av medlemskap har man sedan fram till 31/12 på sig att sälja sin spelrätt (vanligast via Blocket) eller efterskänka till golfklubben. Oavsett vilken av alternativen man väljer skall överlåtelsedokumentet in till oss, först när vi mottagit dokumentet avskrivs man som medlem. Så länge man står som ägare på en spelrätt är man betalningsskyldig för årsavgiften.

Missar man att säga upp sitt medlemskap innan 30 september försvinner möjligheten att kunna efterskänka spelrätten till klubben inför säsong 2018, men man kan självklart alltid sälja den och därmed avskrivas som medlem.