Kaya Palazzo Golf Resort, Belek 6-13 april 2019

Kaya Palazzo Golf Resort

Denna lyxresort ligger precis vid vattnet med egen privat strand och egen tillhörande golfbana. En stor välskött trädgård, en barnpool och flertal utomhuspooler och vattenrutschbanor. Här äter ni på anläggningens fem olika restauranger och att spelar obegränsad golf på deras egna väldigt omtyckta golfbana. Vi har paketerat Kaya Palazzo Golf Resort med deras generösa all inclusive och obegränsade golf till absolut lägsta pris.

Boende

I hotellets alla olika rumskategorier bor ni som kungar och drottningar, även i vår standardiserade rumskategori. Hotellets
all inclusive erbjuder frukost, lunch & middag med mängder av variation. I de olika barerna kan du avnjuta drinkar, öl, vin och lokala spritsorter. Boendet har fått väldigt högt betyg i Tripadvisor och i kombination med alla aktiviteter som erbjuds får ni en vecka av högsta värde. Lämna plånboken hemma och ha semester på riktigt på ett av våra främsta val i Turkiet. ”Value for money” när det är som bäst i Turkiet!

Golf

Kaya Palazzo Golf Course är en mästerskapsbana designad av David Jones med den klassiska stilen av pinjeträd, inslag av vatten där placering är viktigare än längd. Banan öppnade år 2007 och är verkligen en välskött resortbana med trevlig variation. På klubbhusets terass har ni utsikt över artonde och ettans utslag. Karaktären på banan är park med inslag av pinje- och eukalyptusträd. Ni promenerar till och från golfbanan från hotellet och kan lämna era golfklubbor i klubbhuset om så önskas.

 

Rese- och golfpaket inkluderar

Flyg t/r inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage Flygplatstransfer t/r på destination

Kaya Palazzo Golf Resort

• 7 nätter del i dubbelrum med all inclusive
• Obegränsad golf på Kaya Palazzo Golf Course
• Fria träningsbollar
• Golfskola/spelresa enligt PRO

Pris per person: 15.995 kr

Gå vidare för att boka plats på denna resa genom att klicka här