December
Tack Martin för 25 års trogen tjänst
Något som uppmärksammades på höstmötet var att Martin Lysholm jobbat hos oss i 25 år!

Under dessa år har han bland annat varit framgångsrik med att få fram flera landslagsspelare och även varit med i grundandet av succén Koncept Avencez. Han har även kunnat titulera sig som klubbmästare tre gånger.

I och med detta har Martin även blivit invald som hedersmedlem med motiveringen:

"En hedersmedlem i Chalmers Golfklubb skall vara en framstående person med uttalat klubbhjärta och god insats för klubben över tid. Personen är också ett gott föredöme och fungerar som ambassadör för klubben, detta passar väl in på dig Martin."

Anmälan till träning 2019 fortfarande öppen
Intresset för Koncept Avancez 2019 har varit otroligt stort, men än finns det fortfarnade ett fåtal platser kvar. Anmälan stänger vi 14 december


För 2019 års juniorträning stängs anmälan för grupperna Medium och Small även de den 14 december. För Breddträningen och Golfkul hålls anmälan öppen ytterligare en bit in i 2019, då dessa grupper drar igång senare i vår.


Julhälsning från restaurangen
Stort tack för 2018, vilken sommar vi fick. Nu närmar vi oss den 21 december som är vår sista dag 2018. Vi vill tacka er alla för detta första år, vad trevligt vi haft!

Lunchen drar igång igen den 28 januari där vi nu kommer erbjuda en ny kött och fiskrätt varje dag. Sen hoppas vi att vi ses den 26 januari när vi har premiär för vår trubadurkväll.

Denna kväll väljer vi att servera en oerhört trevlig 2-rätters för 295kr, samtidigt som vi gästas av Calle & Wille. Dessa gentlemän har sedan länge befunnits sig i trubadursvängen och huserat på dom flesta pubar och barer i Göteborg. Bokning sker via restaurangen@chgk.se

Mer om trubadurkvällen med Calle & Wille hittar ni på facebook.

 

Då vår stora parkering för tillfället är under ombyggnad går det bra att köra hela vägen upp till klubbhuset för att parkera under lunchen. Se då gärna till att ni inte blockerar framfarten, då till exempel budbilar till shop och restaurang behöver kunna komma fram.

Till sist vill vi önska er all en god jul och gott nytt år!
Per och Pontus med personal


 

Ny ordförande Fredrik Karlsson
 

Inför nästa säsong kommer vi se en förändring på ordförandeposten i klubbens styrelse. Fredrik är 46 år gammal och är  en duktig golfare som spenderar mycket av sin tid ute på golfklubben. Fredrik har sedan tidigare suttit med i styrlesen som ansvarig över elitkommittén. 

Vi vill även passa på att tacka tidigare ordförande Jaan Kivilo för allt denna säsongen. 

Vi söker säsongspersonal till nästa säsong
Sökandet efter ny säsongspersonal i shop/kansli fortsätter. Vi letar efter dig med ett golfintresse som samtidigt är serviceinriktad. Jobbet innefattar ansvar över kansli/shop under helger, samt en del vardagseftermiddagar under vår/höst. Under högsäsong maj-augusti kommer mängden arbetspass öka.

Vi söker nu två stycken ambitiösa och trevliga personer som gillar att ta eget ansvar. Upplärning av boknings och- kassasytem kommer att erbjudas under försäsongen. 

Är du intresserad eller känner någon som skulle kunna passa?

Hör av dig till mig Carita och bifoga gärna en kortare text om vem du är och varför just du skulle passa tjänsten.


Julöppet i shop

Söndag 16 december håller vi julöppet i shopen. Passa på att kom in och köp de bästa julkapparna till låga priser.

Bland annat:
Omgreppningar från 50.-/klubba

Titleist pro V1 399.-/dz

Kläder - 50%

Datum: 16 december
Tid: 11-14


 

6 platser kvar till Lykia
Det finns fortfarande 6 stycken platser kvar till klubbens golfresa i april. Häng med Martin och Magnus till fantastiska Lykia Golf Resort i Belek. 

En veckas golf på denna lyxresort är den perfekta starten på kommande års golfsäsong!

Flyg, boende med all inclusive, obegränsad golf för endast 15 995:-

Mer detaljerad information samt anmälan finner ni i den bifogade pdf:en nedan. 

Chalmers GK 6-13 april 2019 - Lykia Golf Resort 2019 | (jpg) | 507,8 KB
Julkampanj på Golfhäftet!
Med Golfhäftet får du mer golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Här hittar du de golfbanor där du kan spela, http://www.golfhaftet.com/sv/golfbanor/

Julkampanjen! Köp 2 Golfhäftet 2019 för 990 kronor och få en gåva på köpet!

Kampanjen är mycket uppskattad och passar perfekt som julklapp. Gåvor att välja mellan är: golfstrumpor, golfhandduk eller golfhandske. Kampanjen pågår mellan 25/10 och 31/12

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!


 

Så går året mot sitt slut och det kan summeras som spännande, utmanande och otroligt händelserikt. Vill passa på att tacka alla för året som varit och jag ser verkligen fram emot att få dela 2019 tillsammans med er.

Slutligen önskar jag er alla en riktigt god jul & ett gott nytt år! 

Carita