Februari 2018
 • Kallelse till Chalmers Golfklubbs årsmöte
 • Förändring hos tränarna
 • Vårarbetsdag söndagen den 8 april
 • Tack för hjälpen!
 • Chalmers Golfrestaurang söker kock!
 • Göteborgs Golfen 2018
 • Sveriges nyaste golfhotell - Nytt samarbete med Lydinge Resort i Helsingborg!
 • Fritidsbanken

Kallelse till Chalmers Golfklubbs årsmöte
Härmed inbjuds du som medlem i Chalmers Golfklubb att närvara vid klubbens årsmöte onsdag den 21 mars 2018 i klubbhuset kl. 19.00 (styrelsen finns på plats från 18.00 och svarar på frågor)

Tid: 21 mars 2018 kl. 19.00
Plats: Klubbhuset, Chalmers Golfklubb

 Preliminär föredragningslista

 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet
 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts
 3. Fastställande av föredragningslista
 4. Val av ordförande samt sekreterare för mötet
 5. Val av två justeringsmän som jämte ordföranden skall justera protokollet
 6. Styrelsens redovisning för det sistförflutna verksamhetsåret
 7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det sistförflutna verksamhetsåret.
 8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser
 9. Val av ordförande och fyra ledamöter i valberedningen för en tid av ett år
 10. Val av två revisorer, varav minst den ene icke lekman, för räkenskapsåret 2018
 11. Övriga frågor – information från styrelsen
 12. Mötets avslutande

Förändring hos tränarna
Pontus har tagit steget mot nya utmaningar och gör sin sista vinter på Chalmers GK. Från och med april kommer medlemmarna istället få hjälp av Felix Fihn, som är ett redan bekant ansikte för de flesta.

Chalmers GK tackar Pontus för den här tiden och önskar honom all lycka i framtiden.

Jag vill sända ett stort tack till alla medlemmar på Chalmers, det har varit härliga år med många trevliga möten! Jag är så tacksam för förtroendet jag fått att hjälpa er med det roligaste som finns, ert golfspel. Jag är också stolt och glad över att ha varit en del i elitlagets framgångar, med SM-bronset som höjdpunkten. Jag gör den här förändringen i arbetslivet för att få mer tid med några i nästa generation golfare, mina barn. Golfen kommer fortsätta spela en stor del i livet, då jag istället kommer att arbeta som greenkeeper på Hills. Jag önskar er alla en härlig golfsäsong och hoppas att vi ses ute på banan även i framtiden. /Pontus

Vårarbetsdag söndagen den 8 april
Vi ser fram emot att träffas på vår vårarbetsdag.
Söndagen den 8 april samlas vi vid klubbhus kl. 10:00. Ca kl. 12.00 serverar vi korv & bröd, bulle, kaffe, saft.

Alla som är 15 år och äldre behöver delta på minst 1 tillfälle under säsongen (vårarbetsdag, extra insatta arbetsdagar under säsong eller höstarbetsdagen) för att inte debiteras en städavgift på 300 kr kommande års fakturering av årsavgifter.

Självklart får man vara med vid flera tillfällen och ni får i så fall era rangekort laddade med 500 bollar. 
 

Tack för hjälpen!
Stort tack till er som måndagen den 5/2 trotsade kylan -9 grader för att plocka ris på hål 12 tillsammans med banpersonalen.

Chalmers Golfrestaurang söker kock!
Är du en stjärna i köket? Har du något års erfarenhet?

Vi på Chalmers Golfrestaurang börjar närma oss öppning och söker nu dig som är sugen på en ny utmaning i köket ute hos oss på vår underbara Golfrestaurang!
Restaurangen i sig kommer få sig ett rejält lyft och vi kommer inte bara användas som en Golfrestaurang utan en restaurang för hela Landvetter.

Är du den vi söker eller dyker det upp någon stjärna som du tänker på? Är det så att just du hjälper oss att hitta vår nästa kock kommer du belönas med ett presentkort på 500kr

Hör av dig till info@chgk.se 

Med vänlig hälsning, Chalmers Golfrestaurang

Göteborgs Golfen 2018
Göteborgs Golfen 2018 ligger redan i startgroparna och det är öppet för anmälan redan nu!

Tävlingen drivs av Göteborgs Golfförbund, med stöd av sponsorer, partners och självfallet, våra klubbar! Precis som tidigare spelas kvalen och finalerna på 20 av distriktets fina golfbanor. Vi har inför 2018 valt den uppskattade spelformen fyrboll (bästboll).


Sveriges nyaste golfhotell - Nytt samarbete med Lydinge Resort i Helsingborg!
Vi har startat ett nytt samarbete med en golfklubb i Helsingborg som heter Lydinge Resort som öppnar ett nytt golfhotell med relax i april. Som medlem erhåller du 100:-/rabatt per person på alla deras paket vid bokning innan 31/3

Klicka på denna länken för att se deras golfpaket eller skräddarsy ditt eget.
http://lydinge.com/boka/boka-golfpaket/

Fritidsbanken
Tänk dig ett bibliotek, fast med sport- och fritidsprylar istället.

Det är fritidsbanken i Härryda. Där kan du låna det du behöver till dig och din familj. Vi vill öka möjligheten till spontanidrottande samt bidra till en hållbar miljö genom återbruk och minskad onödig konsumtion.

Har du saker i förrådet som inte används längre tar vi tacksamt emot dem. Verksamheten bygger på att vi får in överbliven utrustning som sedan lånas ut.

Fritidsbanken är en plats där alla, oavsett ålder lånar hjälmar, cyklar, fotbollsskor, gymnastikskor, skridskor, skidor, inlines m m.

Vi vill att ALLA ska ges möjlighet att vara aktiva och vi har kunnat utveckla denna tanke till verklighet.
I konceptet finns också en återbrukstanke, där vi vill visa på att man inte måste köpa ny utrustning varje år. Den korta tid som barnen använder utrustningen kan man lika gärna låna den och därigenom spar vi också på vår miljö.

Syften med Fritidsbanken är att:
Alla i Härryda kommun ska få större möjlighet att spontanidrotta samt prova flera olika idrotter och aktiviteter utan att ekonomin skall vara en begränsande faktor. Bidra till en bättre miljö genom att återanvända utrustning. Erbjuda en meningsfull sysselsättning för personer som behöver arbetsträna.

Vi finns på Centralvägen 13, i Mölnlycke centrum, där våra öppettider för inlämning är Må-ons 13-16, tors 16-18 och fre 13-15.

Inlämning av prylar kan också göras i våra gröna lådor i Kulturhuset Mölnlycke och Landvetter, Ishallen i Landvetter, MIF:s klubbhus i Djupedal och på Pixbo Tennis. Vi kan också hämta hos dig om du vill det. Ring då 031-7246448, Tina Fundberg, Fritid Förening.