Medlemsförmåner

Här nedan hittar ni unika erbjudanden för våra medlemmar.

1000 fria bollar på drivingrangen för fullvärdiga medlemmar, vardagsmedlemmar, juniorer och nybörjare.

Chalmers GK sammarbetar med flera olika klubbar.

Som medlem i Chalmers GK får du 100 kronor i rabatt på ordinarie greenfee hos Partille, Gräppås, Kungälv-Kode och Lerjedalen.

Samarbete Balance Golf

Greenfeesamarbete mellan alla Balance Golf klubbarna, senior 320 kronor,  junior fritt spel.
Gäller för spel på  Borås GK, Lundsbrunn GK, Lysegårdens GK, Nässjö GK, Oskarshamns GK,
Ringenäs GK, Ronneby GK, Sankt Jörgen Park GK, Trummenäs GK, Åre GK och Ängelholms GK.
Gäller fullvärdiga- och vardagsmedlemmar med spelrätt.

Spelrättsinnehavare med fullvärdigt eller vardagsmedlemskap

Medlem som äger spelrätt med medlemsformen fullvärdig eller vardag har rabatt på konceptträning helårsupplägg.

Autogiro

Som fullvärdig eller vardagsmedlem kan du välja att ha autogiro på din årsavgift. Avgiften betalas kalendersårsvis. Det tillkommer en avgift på 25kr/betalning. Kontakta klubben på info@chgk.se vid intresse. Längre ner på sidan hittar du autogiros allmäna villkor

Om olyckan är framme - Medlemsförsäkringen

SGF samarbetar med försäkringsbolaget Folksam för att ge ett bra och heltäckande försäkringsskydd i samband med golfspel.