Byte medlemskategori/uppsägning medlemskap inför 2020 för dig med spelrätt

Här kommer en påminnelse om att senast den 30 september maila in om man önskar byta medlemsform eller säga upp sitt medlemskap inför 2020. Maila till kansli@chgk.se och ange namn, golf-id samt byte till önskad kategori/uppsägning medlemskap. Detta gäller dig som innehar spelrätt

Inga byten av medlemsformer beviljas efter 1 oktober.

Förtydligande om ansökan om passivt medlemskap: Passiv kan man endast vara om man har en skada eller sjukdom som omöjliggör att kunna spela golf.

Vid uppsägning av medlemskap har man sedan fram till 31/12 på sig att sälja sin spelrätt (vanligast via Blocket) eller efterskänka till golfklubben. Oavsett vilken av alternativen man väljer skall överlåtelsedokumentet in till oss, först när vi mottagit dokumentet avskrivs man som medlem. Så länge man står som ägare på en spelrätt är man betalningsskyldig för årsavgiften.

Missar man att säga upp sitt medlemskap innan 30 september försvinner möjligheten att kunna efterskänka spelrätten till klubben inför säsong 2020, men man kan självklart alltid sälja den och därmed avskrivas som medlem.