Den 9 januari är alla årsavgifter skickade

Den 9 januari har vi aktiverat fakturan och du som inte betalt din avgift via Min golf innan, har nu fått den antingen via mejl eller post.
När fakturorna aktiveras kan man inte längre betala via Min golf.

Det är 20 dagars betalningsvillkor, vid betalning anger du ditt fakturanummer som ocr. Om det skulle krångla, se till att du använder dig av bankgiro 749-3760 och ange fakturanumret i meddelandefältet.

Som spelrättsinnehavare skall uppsägning/byte av medlemskategori ske senast 30/9 2022, därefter står man kvar på den kategori man hade 2022 för säsong 2023.

Betalning med autogiro via SITRA erbjuds till våra fullvärdiga spelrättsinnehavare.

Uppstår det några problem eller att du har frågor som rör årsavgiften, mejla till kansli@chgk.se eller ring 031-918430, kansli bemannas vardagar 09-12. Vid frågor kring din faktura, ange alltid ditt fakturanummer i ditt mejl.

Om du inte fått mejl/post av oss i slutet av vecka 2, titta i skräppost eller kontakta oss, så skickar vi ut på nytt via mejl.

Inför säsongen, gå gärna in på min golf och säkerställ att vi har rätt kontaktuppgifter till dig, det mesta skickas ut i våra månadsbrev som styrs av den mejladress du angivit på min golf.

Epassi: Har du tänkt nyttja en del av årsfakturan med Epassi? Du behöver då genomföra köpet i din Epassi app, sedan mejla oss ditt fakturanummer samt ange att du nyttjat Epassi och vilket belopp, så kan vi stämma av mot inbetalningar. Sedan använder du dig av befintlig faktura men drar av det belopp som du betalade in via appen.

Friskvårdskvitto: Om du vill ha ett friskvårdskvitto och inte betalt in via min golf, behöver du mejla oss ditt fullständiga personnummer och att du önskar friskvårdskvitto på din spelavgift. Har du betalt in via min golf finns kvitto färdigt att skriva ut där.

OBS: Det är endast spelavgiften som är friskvårdsgrundande, vill säga medlemsavgift får inte dras av.

Varmt välkommen till ny golfsäsong, snart ses vi!