Tävlingsdags!

På Chalmers har vi sedan många år tillbaka en golfvecka med tävlingar.

I år har vi 5 roliga tävlingar!
Har du ingen spelpartner kan du göra enskild anmälan så försöker vi i tävlingsledningen bilda par.

Mån 13/7 Semestertrippeln, par-tävling,
6 hål Fyrboll, slaggolf (båda spelar på sin boll, bästa resultet på varje hål räknas)
6 hål Greensome, slaggolf (båda slår ut, laget väljer en boll som man spelar vartannat slag på. Två utslag per person och två valfira)
6 hål Foursome, slaggolf (spelarna slår ut på vartannat hål, slår sedan vartannat slag)

Tis 14/7 Irish Rumble, tremanna-lag
Modifierad form av bästboll. Ett lag består av tre spelare. Poängräkning per hål enligt poängbogey. Beroende på vilket hål som spelas så räknas olika antal resultat.
Hål 1, 4, 7, 10, 13, 16: Lagets bästa resultatet räknas, per hål.
Hål 2, 5, 8, 11, 14, 17: Lagets två bästa resultaten räknas, per hål
Hål 3, 6, 9, 12, 15, 18: Alla tre resultaten i laget räknas, per hål.

Ons 15/7 Herrgolf, deltävling ett av två
40 bästa efter deltävlingarna går vidare till final i september. Poäng från den bästa deltävlingen tas med till finalen. Poängen fördelas enligt Order Of Merit-principen. Ju fler deltagare som är med desto högre poäng till de högst placerade.

Tors 16/7 Race to España, 2-manna scramble
Minst 7 utslag av varje spelare. Högst tillgodaräknat hcp är 34,0
Det bästa paret kvalificerar sig till final och vinner därmed en fullspäckad resa direkt till Spanien.
Se mer https://racetoespana.se/

Fre 17/7 Grundarnas Cup, par-tävling
Fyrboll poängbogey (båda spelar på sin boll, bästa resultet på varje hål räknas)

Välkomna!