Information kring årets faktura

Nedan är lite information kring årsfakturan för säsong 2022

Mellan den 14/12-3/1 var det möjligt att betala sin årsfaktura via min golf

Den 4/1 gjordes utskick av årsfakturan till den mejladress som är angiven på min golf, hittar du den inte i inkorgen så titta i din skräppost. I de fall där mejladressen är felaktig eller att det saknas uppgifter skickas fakturan via post.

Att tänka på vid betalning

1. Ange ALLTID fakturanumret vid betalning så vi kan identifiera den mot dig. 

2. Använder du bankgiro 431-8200 vid betalning kräver den OCR numret som är ditt fakturanummer (fungerar ej med påminnelsefaktura)

3. Använder du plusgiro 749-3760 vid betalning anger du fakturanumret i meddelandefältet för identifiering

Vi har identifierat tre fel på en del fakturor, nedan är förtydligande om vad som gäller

1. Det är 30 dagars betalningsvillkor, förfallodag är 3/2. På en del fakturor står det fakturadag samt förfallodag 4/1, dock står det 30 dagars betalningsvillkor på fakturan.

2. Längst ner på fakturan står det 25% moms vilket är felaktigt. Momsen som är dragen på spelavgiften är korrekt, vill säga 6%, men det står 25%. Det är ingen moms på medlemsavgift. Fakturans belopp är korrekt.

3. En del har fått avgift 25kr på sin faktura, detta är felaktigt, dra av den summan på din faktura innan du betalar. Vänligen mejla fakturanumret till oss på kansli@chgk.se där ni dragit av beloppet så vi kan makulera beloppet och säkerställa att ingen påminnelsefaktura skickas ut. Skulle det ske trots allt är det bara att kontakta oss, enklast via mejl.

 

Önskar du få friskvårdskvitto till din arbetsgivare på spelavgiften, mejla oss ditt fullständiga personnummer till kansli@chgk.se så mejlar vi dig underlag.

Årets årsavgifter kan du läsa mer om HÄR

Delbetala din årsavgift? Läs HÄR

Klubbens spelrättsbestämmelser kan du läsa HÄR

 

Varmt välkomna tillsäsong 2022

 

Kommentarer