Medlemsavgifter 2021

Nytt för i år är att du kan betala din faktura direkt i Min Golf mellan den 16 december - 3 januari.

En fördel med att betala direkt på Min Golf är att man kan få en faktura/kvitto utskriven direkt. Denna kan användas som godkänt friskvårdsunderlag till arbetsgivare.

Betalning via Min Golf kan göras fram till den 3/1, den 4/1 skickas fakturan ut via mejl och möjligheten att betala direkt på Min Golf försvinner.

Hur betalar jag via Min Golf?

Det finns en ca 2 minuter lång instruktionsvideo som stegvis visar hur man betalar.
Alternativt så följer du instruktionerna här nedan steg för steg

1) Klicka HÄR för att komma till Min Golf ett nytt fönster

2) Fyll i golf-id och lösenord för att logga in

3) Klicka på Mina inställningar

4) Fem alternativ dyker upp, välj Betalningar

5) Bocka i de avgifter du vill betala i ruorna längst till höger och välj Betala

6) Köpinformationen öppnas upp i ett nytt fönster, läs igenom och bocka i Godkänn köpevillkor och välj därefter Betala

7) Två alternativ för att gå vidare dyker upp. Om du tidigare har betalat avgift via Min Golf och Swedbank Pay kan du använda detta konto, annars går du vidare genom att klicka på Betalning utan inloggning

8) Välj det betalsätt som passar dig bäst. Du kan välja mellan Swish, Kort, Faktura eller Kredit.
    OBS! När det gäller betalning med kort kan betalningen göras med valfritt betalkort

9) När betalningen är genomförd aktiveras ditt medlemskap och ett kvitto framställs

Du kan via fliken Betalningar se dina tidigare betalningar  och hämta kvitto vid ett senare tillfälle.

Om dina avgifter ser ut att vara felaktiga, kontalta då oss via mejl till info@chgk.se

Årsavgiften kan delbetalas via Moregolf på 6 eller 12 månader. Läs mer om detta här.