Resultat hÄlgdrevet

En vecka efter att Hummergolfen fick avblåsas pga det myckna regnandet var banan ånyo i fint skick! Dock bortsett från att vildsvin bökat upp på ett flertal hål.

Klubbestyckningen bestod av 3 valfria klubbor + putter. Damer spelade från orange tee, herrar från röd. Dessa förutsättningar medförde en uppfriskande omväxling från ordinärt spel, genom att nya slagtyper behövde uppfinnas.

Bäst bemästrades de ovana omständigheterna av Mats Sarapik som med 69 slag netto konstaterade att full klubbuppsättning är aningen överskattad. Hans marginal blev hela 4 slag till Mats Andersson och ytterligare ett till Anette Lökholm. Priserna utgjordes som sig bör av olika slags viltkött. Några deltagare såg fram emot utsikten att vi i framtiden skulle kunna bli självförsörjande på priser tack vare vildsvinen, vi får se om det slår in.