Vårarbetsdag INSTÄLLD

INSTÄLLD, Efter noga övervägande och samtal har jag tillsammans med styrelsen beslutat att ställa in morgondagens arbetsdag, jag kommer i början av veckan återkomma med nytt upplägg för att genomföra städdag BAKGRUND TILL BESLUTET: Förbud mot allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare Regeringen har den 27 mars fattat beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Beslutet träder i kraft på söndag den 29 mars. Beslutet grundar sig på Folkhälsomyndighetens hemställan om ändring i förordning (2020:114) om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar Vi följer Folkhälsomyndighetens och SGF's riktlinjer

För att vi lättare skall kunna hålla avstånd från varandra vill vi i år att ni sprider ut er vid ankomsten till arbetsdagen mellan 9.30 och 10.15.
Vi kan då informera en liten grupp i taget om de uppgifter som behöver göras. Arbetsinsatsen är 2 timmar för alla oavsett vilken tid man börjar.

Ingen gemensam fika i år, men ta gärna med er egen.

Vi kommer troligen att sköta registreringen av er som kommer så slipper ni att ta i samma papper och penna som alla andra. Registreringen slutar 10.20.
Ta med er egna redskap om ni har möjlighet.

Har man förkylningssymtom stannar man förstås hemma.

Var ”corona-smart” och fortsätt njuta av golfen med respekt och hänsyn till varandra.

Påminner även om att sommartid börjar gälla söndag, nu är säsongen nära

Välkomna

Carita Moretto

 

 

Kommentarer