Aphrodite Hills Golf Resort, Paphos, Cypern 24-31 mars 2020

Aphrodite Hills Golf Resort på den sydvästra Cypriotiska delen av Cypern finner ni den golfbana som utmärker sig genom underbara vyer. Det femstjärniga utmärka hotellet ligger intill golfbana. Banan vid boendet är byggd mitt i bergsdelar med underbar kondition, trots detta är banan anpassad för alla typer av nivåer av golfare. Golfbil är inkluderat och obligatoriskt då det är avstånd mellan de olika hålen. Banans skick är utmärkt och hotellet är av högsta standard.

Hotell
På det femstjärniga hotellet får man verkligen ta del av alla dess stjärnor. Samtliga rum har tillhörande balkong eller terass och håller väldigt hög standard. Maten serveras på resortens olika restauranger så variationen blir maximal för hela veckan. Hotellet har ett väldigt inbjudande SPA där entré är fritt för våra gäster.

Golf
Golfbanan PGA National Aphrodite Hills är belägen runt om hotellet på en makalös byggnation mitt bland bergen. Höjdskillnaderna mellan tee till green är näst intill ingen, men mellan hålen är det i vissa fall långa distanser. Detta har skapat regeln i att alla måste spela med golfbil, detta ingår också i priset. Som komplement utöver spel på Aphrodite Hills erbjuder vi även Secret Valley, Miniths Hills eller Èlea Golf Club.

Rese- och golfpaket inkluderar
Flyg t/r inkl samtliga skatter
Två incheckade bagage á 20 kg & handbagage + golfbag á 20 kg
Flygplatstransfer t/r på destination
Aphrodite Hills Golf Resort
• Deluxe Garden/Pool View Room
• All Inclusive (gäller bokningar innan 1 nov 2019)
• 5 rundor fördelat på PGA National Aphrodite Hills,
Secret Valley eller Eléa
• Golfskola/spelresa enligt PRO

Se pdf nedan för mer info!


Pris per person: 18.495 kr

Anmäl dig här senast den 1:a januari!