Emporda Golf Resort, Barcelona 11-18 okt 2019

Emporda Golf Resort utanför Barcelona Spanien är en utmärkt 36-hålsanläggning med flertalet restauranger med en kort taxitur. Banorna Links och Forrest har som namnet olika karaktär. Banorna är bland de bästa i området Costa Brava, den naturliga miljön är bevarad med underbar utsikt. Linksbanan har naturligtvis breda fairways och stora grönområden och Forrest har områdets naturliga pinjeträd.

Boende

Det fyrstjärniga hotellet erbjuder 87 rum i mycket bra standard. Hotellet erbjuder fri WiFi i hotellets gemensamma utrymmen och alla rum. Hotellet Double Tree by Hilton är ett fyrstjärnigt komplex som är placerat intill banorna. Anläggningen är som gjord för att spela mycket golf och njuta av den vackra miljön. Stora tilltagna träningsområden gör att grupper ofta söker sig hit. Hotellet har även ett trevligt SPA som alla gäster har tillgång till.

Golfbanorna Forrest & Links Course

Här kan ni välja mellan 6 olika kombinationer vilket ger underbar variation. Banorna är karaktäristiska enligt namn men kombinationerna har inslag av vattenhinder, bunkrar, pinjeträd och stora breda fairways. Med sina magnifika 36 hål och med diverse utmärkelser är banorna bland de absolut bäst i området Costa Brava, kanske till och med i hela Spanien. Bland annat har de rankats som bland de 10 bästa golfbanorna i Spanien. Banorna är designade av Robert Von Hagge med flertalet stora banprojekt i sin ryggsäck, Emporda är hans främsta design.

Rese- och golfpaket inkluderar

Flyg t/r inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage Flygplatstransfer t/r på destination

  • 7 nätter del i dubbelrum med 7 frukost & 5 middagar • 5 rundor golf på Empordas två olika banor
    • Fria träningsbollar under schemalagd träning
    • Golfskola/spelresa enligt PRO

Pris per person: 14.495 kr

Anmäl dig här