Lykia Golf Resort, Belek 6-13 april 2019

Lykia Golf Resort har med sin karaktäristiska linksbana, lyxiga hotell komplex och ett fullfjädrat SPA när det är som bäst slagit sig in i den hårda konkurrensen i Turkiets golfmekka. Inte nog med att golfbanan är fantastisk, hotellets lyxiga rum och dess all inklusive slår det mesta. Golfbanan följer strandlinjen med underbara vyer och fantastisk golfdesign. Hotellet erbjuder mängder av olika aktiviteter så som vattensport, tennis, pingis, biljard och avkoppling i dess SPA.

Boende
Hotellet och dess SPA ger även golfaren möjligheten att locka med familjen för andra aktiviteter än golf. De stora rymliga rummen erbjuder femstjärnig lyx med alla faciliteter som kan förväntas. Anläggningen har 449 rum, från standard utförande till makalösa sviter.

Golf
De dramatiska sanddynorna på golfbanan med vyer av Medelhavet och berg i bakgrunden. En golfresa till Lykia Links är ett måste för den inbitne golfaren. Med det stora utbudet av utslagsplatser så spelar du banan precis så lång som du själv önskar. Med fem olika tees kan du välja att spela banan lång som kort. Intill banan finner du en stor driving range, bunkerträning och bra träningsområden för närspel både för grupper och individuella.

Rese- och golfpaket inkluderar
Flyg t/r från Landvetter, inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage
Flygplatstransfer t/r på destination

 

Mer information finner du i bifogad pdf eller via Martin & Magnus