Sjukgymnastik

Vår partner Active Landvetter erbjuder Fysioterapi & Arbetsterapi med lång och gedigen erfarenhet inom Rehabilitering.

Golf är en idrott som är förskonad från de flesta traumatiska idrottsskador. Däremot kan golfspelaren drabbas av andra besvär som kan bli problematiska på kort och lång sikt.

Ryggen är en viktig del inom golfen där rörligheten spelar en viktig roll i till exempel din golfsving. Vid otillräcklig rotation i golfsvingen på grund av stelhet i exempelvis höft och bröstrygg påverkas såväl rygg, axlar, armbågar och handleder negativt då kompensationsrörelser utförs som innebär ett ineffektivt rörelsemönster med risk för överbelastningsskador.

Viktigt är att genom förebyggande träning stärka muskulatur och öka rörlighet för att stå emot den kraft som kroppen utsätts för vid upprepade rörelser och muskelarbete.

Vårt team på Active Rehab har lång och gedigen erfarenhet och kompetens inom behandling och rehabilitering av idrottsskador och hur du förhindrar dessa.

Vi erbjuder snabbt omhändertagande. Då vi ingår i Västra Götalands Vårdval rehab behövs ingen remiss. Ett besök hos fysioterapeut eller arbetsterapeut kostar 80 kr. Högkostnadsskydd gäller. Kostnadsfritt för alla under 20 år.

Bokning till någon av våra fysioterapeuter eller arbetsterapeuter görs enkelt via onlinebokning på vår hemsida, active-rehab.se eller genom att ringa vår reception på telefonnummer 031-91 96 00.

Active REHAB Landvetter
Adress: Milstensvägen 2, 438 35 Landvetter (Hälsans Hus Lokaler)
Active REHAB City
Adress: Järntorgsgatan 8, 413 04 Göteborg (Järnhälsans Lokaler)
Active REHAB Kinna
Adress: Lövåsgatan 9, 511 54 Kinna
E-post:info@active-rehab.se
Telefon: 031-91 96 00