Personal

Sophie Karlsson Sperlich

Restaurang- och konferenschef


Med b.l.a Hulta Golfrestaurang i bagaget där vi hamnade på topp 15 bland Sveriges golfrestauranger  & på 1:a plats i Västergötland, kommer jag att inom kort få vara hos er på Chalmers Golfrestaurang vilket känns riktigt spännande och med en härlig utmaning.

För mig finns det inget mellanläge utan ribban ligger högt vad jag än tar mig för & nöjer mig inte förrän det går bra var jag än har varit verksam i.

Kommer från hotell & restaurangbranschen men även arbetat inom omsorg som klinikchef på Memira ögonklinik både i Borås och i Stockholm. Under 4 år på Memira arbetade jag som Nordisk eventchef så det ser jag som en god resurs att använda när vi ska kunna erbjuda er goda events framöver.

Mötet med människor är röda tråden genom hela mitt yrkesverksamma liv.

Privat lever jag tillsammans med min man Tobbe & vi har 4 vuxna barn, samt ett litet barnbarn.

Älskar att laga mat, röra på mig & umgås med familj och vänner.

Driven, lojal, positiv & en doer är några av mina kännetecken.

Maja Johansson

Kallskänka


Mitt namn är Maja Johansson, är snart 20 år & bosatt i Bollebygd. I somras tog jag studenten från en gymnasieskola i Borås och började här på Chalmers golfrestaurang i oktober. Innan dess har jag jobbat med Sophie på Hulta Golfrestaurang 2019/2020 och lite på Hulta igen förra året. 

Nu på Chalmers ansvarar jag dels för vår salladsbuffé vilket är väldigt roligt samtidigt en utmaning då jag själv gillar att äta både med ögonen och smaken ska vara spännande och vill förmedla det till våra gäster. 

På min lediga tid spelar jag en del fotboll i ett härligt damlag som heter Rävlanda/Bollebygd.

Therese Rodén

Köksmästare


Mitt namn är Therese Rodén, är utbildad köksmästare som brinner för allt som har med mat & matlagning att göra. Intresset och nyfikenheten på mat fick jag med mig redan från barnsben då stora delar av släkten jobbar med mat. 

Har även en stor passion för träning och gillar att vara aktiv. Vare sig det är att ta långa skogspromenader, styrketräning eller att cykla.

Bor i Bollebygd med min man och våra två barn. Hade nog beskrivit mig själv som en lagspelare som gillar struktur och ordning och reda.