Personal

Johan Udén


Hej alla härliga golfmedlemmar!

Det är jag, Johan Udén som fått den stora äran och spännande uppdraget att förverkliga vår, alla vi medlemmars golfrestaurang i Chalmers Golfklubbs egen regi. Jag har massvis med idéer och tankar, men är givetvis mån om att även lyssna på vad ni som medlemmar tycker, gillar och uppskattar så att vi gör detta tillsammans.  Samtidigt hoppas jag på ert förtroende om vi inte kan förverkliga alla önskemål då jag i min 25-åriga yrkeserfarenhet i restaurangbranschen har med mig mycket erfarenhet.

Jag har jobbat i Sverige, England och Spanien med allt från mat i låda till fine dining.  Har även arbetat med produktutveckling. De senaste 20 åren har jag haft en chefsbefattning där jag har lett och utvecklat köksteamet.

Men vad har jag för relation till Chalmers Golfklubb? Jo, för ca 30 år sedan tog jag mitt gröna kort här på klubben. Mina föräldrar och syskon har varit aktiva medlemmar sedan dess samtidigt som jag haft långa perioder då jag inte spelat golf på grund av bland annat utlandsarbete. När min pappa fyllde 50 år hade han sitt kalas på Chalmers Golfrestaurang. När jag 2004 gifte mig valde vi att ha vår bröllopsfest här.

Vi har två barn, Philip 15 år och Jonathan 11 år. Barnen har spelat golf lite till och från ett par år. När min fru blev permitterad i våras bestämde hon sig för att prova på golf för första gången, så nu är hela familjen golfare och medlemmar på Chalmers Golfklubb!

Som jag hoppas ni förstår betyder klubben och restaurangen mycket för mig. Ser fram emot att få hälsa er välkomna så snart vi öppnar dörrarna

Adam Frigell

Kock

Julia Svensson Kulppi

Restaurang