November

Nu drar vi ner på öppettiderna i kansli/shop.

På helger hålls det helt stängt, medan det på vardagar är öppet beroende på bokningsläge. Kansli går att nå via mail eller telefon.

Telefontid  
Vardagar  9-14
Helger Stängt
Höstmöte
Vi påminner om höstmötet som hålls på torsdag i nästa vecka. Följer ni denna länk finner ni en presentation av årets höstmöte (observera att man behöver logga in med golf-id för att komma åt medlemsdokument)

Datum: 15 november 
Plats: Klubbhuset
Tid: 19.00 (styrelsen finns på plats från 18.00 och svarar på frågor)

Ta även gärna lite tid att läsa igenom klubbens uppdaterade dokument gällande vår vision, verksamhetsidé samt värdegrund. 

Chalmers Golfklubbs vision, verksamhetsidé och värdegrund | (pdf) | 59 KB
Inställd Säsongsavslutning
Hej alla!

Då intresset för vår avslutning var oerhört svalt har vi nu valt att ställa in. Ni som bokat har blivit informerade på mail och vi hoppas ni har förståelse.

Lunchen fortsätter nu mån-fre från 11:00-14:00, vill ni komma senare så gå bara in och prata med personalen så brukar det lösa sig.

Inför julborden är det nu fullsatt den 8 december, roligt! För er som ännu inte bokat finns det platser kvar 7-14-15 december. Ha det bäst så hoppas vi att vi ses snart. 

Per & Pontus

Vi söker säsongspersonal till nästa säsong
Då Eric och Johan som jobbat de senaste säsongerna på klubben nu går in i slutfasen av sina högskolestudier lämnar de oss inför komande säsong.

Vi frågar därför nu er medlemmar om ni känner någon som vill jobba under golfsäsongen 2019.

Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och över disk, hantering av pengar och kassa vilket kräver noggrannhet samt social kompetens. 

Vi behöver flera personer som delar på arbetstiderna, då det är många pass som ska täckas.

Arbetstiderna är på helgdagar från kl 8.00 till 15.00. Kommer bli en hel del vardagar på eftermiddagarna också.

Om vi får personer som tycker detta är intressant finns det stora möjligheter att få detta jobb varje sommar framöver. 

Intresserad eller har frågor? Kontakta klubbchef@chgk.se

Julkampanj på Golfhäftet!
Med Golfhäftet får du mer golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Här hittar du de golfbanor där du kan spela, http://www.golfhaftet.com/sv/golfbanor/

Julkampanjen! Köp 2 Golfhäftet 2019 för 990 kronor och få en gåva på köpet!

Kampanjen är mycket uppskattad och passar perfekt som julklapp. Gåvor att välja mellan är: golfstrumpor, golfhandduk eller golfhandske. Kampanjen pågår mellan 25/10 och 31/12

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!


 

Delbetalning av årsavgift
Visste du att du på ett enkelt sätt kan välja att delbetala din årsavgift?

Vi skickar ut årsavgiften som pappersfaktura. Du som medlem skriver ut en ansökningsblankett om delbetalning på golf.se/moregolf och skickar in till Entercard tillsammans med er pappersfaktura. 

Medlemmar som inte har MoreGolf Mastercard och vill delbetala kan enkelt ansöka om ett kort på golf.se/moregolf och därefter välja delbetalning genom något av alternativen i medlemsbrevet.

Fakturering av årsavgift från oss för 2019 sker i januari.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig.

Vårens golfresa
Häng med Martin och Magnus till Belek och underbara Lykia Golf Resort den 6-13 april. En golfresa till Lykia Links är ett måste för den inbitne golfaren, och hotellet är utrsutat med allt du kan önska om. 

För 15 995:- ingår flyg, 7 nätters boende med all inclusive, samt obegränsat med golf. 

Mer information finner du i den bifogade pdf:en nedan.

Chalmers GK 6-13 april 2019 - Lykia Golf Resort 2019 | (jpg) | 507,8 KB

 Blickar tillbaka på året och kan summera det som en berg-och dalbana. Säsongen startade ovanligt sent med en vinter som inte ville släppa taget, till att bli en extrem värme och torka i många veckor.

Detta blev verkligen en prövning för klubben, där vi har haft många oförutsedda kostnader med fastigheten som vi inte kunde förutse och kritiskt läge med vår möjlighet att kunna hålla igång bevattningen som önskat. Trots detta känns det som vi kommer kunna summera säsongen positivt med många nya lärdomar. 

Sätter mig nu på tåget upp mot Stockholm för att i 3 dagar arbeta med jämställdhetsfrågor tillsammans med andra idrottsföreningar. Ska bli så spännande!

Som jag brukar säga; jag finns här för er om ni har frågor, tankar, förbättringsförslag på klubbchef@chgk.se

Önskar er alla en fin dag, och hoppas att se så många av er som möjligt på nästa veckas höstmöte

Carita